Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Három egészséges mag, amit rendszeresen kellene fogyasztanunk

A magvakat csak kevés ember fogyasztja rendszeresen, pedig teli vannak vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és a szervezet számára nélkülözhetetlen zsírsavakkal.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Miért fogyasszunk málnát?

A málna Magyarországon is őshonos félcserje, melynek régies elnevezése boldogasszony csipkéje, de néhol himpérként is ismerik.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Brokkolival a rák ellen

A brokkoli rendkívül egészséges zöldség, alacsony kalóriatartalma miatt a diétázók kedvence. Nagy mennyiségben található meg benne a kálium és kalcium, illetve magnézium, nátrium, vas és foszfor tartalma is kedvező.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A varázslatos szőlő

A szőlőt már a rómaiak is előszeretettel fogyasztották, hiszen amellett, hogy finom, rendkívül egészséges is. A gyümölcs tele van vitaminokkal, különösen C- és B6-vitamin tartalma jelentős.

­