- In: Táplálkozás
A magvakat csak kevés ember fogyasztja rendszeresen, pedig teli vannak vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és a szervezet számára nélkülözhetetlen zsírsavakkal.
Bővebben: Három egészséges mag, amit rendszeresen kellene fogyasztanunk
- In: Táplálkozás
A málna Magyarországon is őshonos félcserje, melynek régies elnevezése boldogasszony csipkéje, de néhol himpérként is ismerik.
- In: Táplálkozás
A brokkoli rendkívül egészséges zöldség, alacsony kalóriatartalma miatt a diétázók kedvence. Nagy mennyiségben található meg benne a kálium és kalcium, illetve magnézium, nátrium, vas és foszfor tartalma is kedvező.
- In: Táplálkozás
A szőlőt már a rómaiak is előszeretettel fogyasztották, hiszen amellett, hogy finom, rendkívül egészséges is. A gyümölcs tele van vitaminokkal, különösen C- és B6-vitamin tartalma jelentős.
- In: Hasznos ötletek
Itt a meggyszezon, nem érdemes kihagyni ezt a páratlan csemegét!