A technológiánk két fő termékcsaládja az instant porok és koncentrátumok egyedi receptúra alapján összeállított, jelentős gyógyhatással bíró zöldség és gyümölcs velőből állítjuk elő. Fő szempont az alkotórészek élettani hatásainak figyelembevétele és a komponensek megfelelő arányának kialakítása, ízharmónia szempontjából is. A szakirodalmi adatok alapján különböző betegségek, illetve ezek megelőzésére is ajánlható fogyasztásuk. A vákuumszárítási technológiánkra jellemző, hogy elsősorban hőre és oxidációra érzékeny élelmiszerek, teljes vízkivonására nyújt igen kedvező megoldást. A dehidratálás alacsony hőmérsékleten megy végbe, így a hőre érzékeny vegyületek károsodás nélkül maradnak meg, az előállítás során. Az eredeti íz, zamat, aroma, illat, színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többségét, koncentrált formában tartalmazzák.