Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Miért fogyasszunk málnát?

A málna Magyarországon is őshonos félcserje, melynek régies elnevezése boldogasszony csipkéje, de néhol himpérként is ismerik.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Brokkolival a rák ellen

A brokkoli rendkívül egészséges zöldség, alacsony kalóriatartalma miatt a diétázók kedvence. Nagy mennyiségben található meg benne a kálium és kalcium, illetve magnézium, nátrium, vas és foszfor tartalma is kedvező.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A varázslatos szőlő

A szőlőt már a rómaiak is előszeretettel fogyasztották, hiszen amellett, hogy finom, rendkívül egészséges is. A gyümölcs tele van vitaminokkal, különösen C- és B6-vitamin tartalma jelentős.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A zöldborsó jótékony hatásairól

A nyár egyik legkedveltebb zöldsége a zöldborsó, zsenge, üde íze miatt a gyerekek is szívesen fogyasztják. A zöldborsó azonban nem csak finom, hanem igazi vitaminbomba is.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A kurkumáról

A kurkuma egy ázsiai eredetű, különleges fűszer- és gyógynövény. Magyarországon kurkuma gyökérként vagy indiai sáfrányként is ismerik.

­