Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Az antioxidánsok és flavonoidok jelentősége

Képzeljük el, hogy az emberi szervezet egy gigantikus gyár, mely nap mint nap újra termeli önmagát, és biztosítja saját egységét az őt körülvevő környezetben.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A vas a legfontosabb nyomelem szervezetünk számára

A FILS termékcsalád tagjai porított élelmiszerek. Egyik fő komponensük egy szabadalmaztatott technológiával előállított mézpor, a másik vákuum eljárással készült zöldség- és gyümölcsporok, koncentrátumok.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Napraforgó lecitin

A lecitint élelmiszerek esetében tartósítószerként, stabilizátorként, emulgálószerként használnak. Ez egy olyan nem mérgező vegyület, ami a sejtmembránban is megtalálható és könnyen lebontható.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A mézben található cukrok jelentősége

A méz mint energiát adó természetes édesítőszer, egyre nagyobb szerepet kap az egészséges táplálkozásban. Jelentőségét minden korban elismerték, az őskortól napjainkig.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A szelén, mint hajtápláló  nyomelem

A szelént Jacob Berzelius fedezte fel 1817-ben, és a görög mitológiából ismert Selene Holdistennő nyomán nevezte el. Az elnevezés azért is találó, mert miként a Holdnak, a szelénnek (Se) is két oldala van.

­