Gyakorlatilag minden zöldség és gyümölcs, valamint a belőlük nyert levek, sűrítmények vákuumszárítással poríthatóak.
A zöldség- és gyümölcsporok ipari gyártása során a nagy mennyiségben rendelkezésre álló, jó minőségű hazai bio illetve natúr alapanyag feldolgozásával kiemelkedő minőségű, biológiailag értékes termékek előállítására nyílik lehetőség.
Magyarországon a biotermékek jelentősége folyamatosan növekszik. Egy speciális vákumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. A gyártás során mesterséges, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket és tartósítószereket egyáltalán nem használunk.
A termékcsaládunk az egyedi receptura alapján készített un.instant porok és koncentrátumok amelyek jelentős gyógyhatással is bíró zöldségekből és gyümölcsökből készülnek. A szakirodalmi adatok alapján különböző betegség esetében illetve ezek megelőzésére is ajánlható fogyasztásuk.
A vákuumszárítási technológiára jellemző, hogy elsősorban hőre és oxidációra érzékeny élelmiszerek, teljes vízkivonására nyújt igen kedvező megoldást. A dehidratálás alacsony hőmérsékleten megy végbe, így a hőre érzékeny vegyületek, mint pl. a vitaminok, a különféle flavonoidok, íz, aroma és szín anyagok teljes egészében, károsodás nélkül maradnak meg.